Turen går til North Bergen, New Jersey, men det meste af tiden vil nu nok blive brugt i Down Town New York City.
Vi starter hjemmefra Skærtorsdag d. 13/4-06 og er hjemme igen mandag d. 24/4-06.
Her på siden vil vi hver dag skrive lidt om det vi oplever.

21 april 2006

Fredag

I dag havde vi kun en plan: Vi skulle i Empire State Building, og vi skulle der ind, før det blev alt for sent. Så i dag stod vi på J.F. Kennedy Blvd. kl. 8:15. Det var helt rart at sove længe i dag ;0)

Der var kun en middellang kø foran Empire State, men alligevel tog det os godt 40 min. at komme op til 86. etage.
Først skal man stå i kø for at få lov til at komme ind i rummet, hvor man skal stå i kø, for købe billetter. Så skal man stå i kø for at komme igennem sikkerhedstjekket, hvorefter man skal stå i kø for at få revet tallonen af billetten, for derefter at stå i kø til den første elevator til 80. etage, og her skulle man så lige stå i kø til elevatoren til de sidste 6 etager.
Jeg er tæmmelig glad for at køen var så kort, for ellers var hele dagen gået mad at stå i kø.

Det har været lidt koldere og lidt mere blæsende i dag, og det mærker man virkelig i 320 meters højde (86. etage), men for pokker hvor er udsigten enorm, og sigtbarheden på mere end 40 km gør den bestemt ikke mindre. En fantastisk oplevelse man bør unde sig selv, hvis man kommer vejen forbi, men husk for guds skyld at komme tidligt.

Resten af dagen driblede vi bare rundt på må og få i området mellem 10th og 30th street, kiggede på en masse ting, og fik lidt at spise inden Toby og jeg satte Pernulle af på hjørnet af 12th og 3rd Ave. Hun skulle mødes med Lotte, for at går i biffen.
Toby og jeg tog hjem og hyggede, og nu er klokken ved at være godnat tid, så ikke mere for nu.