Turen går til North Bergen, New Jersey, men det meste af tiden vil nu nok blive brugt i Down Town New York City.
Vi starter hjemmefra Skærtorsdag d. 13/4-06 og er hjemme igen mandag d. 24/4-06.
Her på siden vil vi hver dag skrive lidt om det vi oplever.

16 april 2006

Påskesøndag

Menuen i dag skulle stå på Easter Parade på 5th Avenue om eftermiddagen og NBA basket i Continental Airlines Arena om aftenen.
Forretten blev hurtigt skiftet ud, for ærlig talt så var der ikke meget ved dén Påskeparade.
Man havde spærret et par gader af, iklædt sig nogle sjove hatte, eller rettere nogle havde iklædt sig sjove hatte, og så gik man bare lidt frem og tilbage på den asfalt, hvor bilerne normalt kører.
Et vådt Pinsekarneval i København er der mere gang i!!

Vi måtte altså finde på noget andet, og heldigvis var vejret helt fantastisk, så vi købte lidt frokost, og gik i Central Park.

Det var der andre, der også havde fundet på, men heldigvis er parken stor, så der var da også plads til os.
For hulen hvor var det rart, at sidde på græsset i solskin, i korte ærmer og bare tær.

Da vi blev trætte af at ligge og slappe af gik vi af 9th Avenue ned gennem Upper West Side. Et hyggeligt kvarter med en masse små hyggelige cafér, butikker og et tempo, hvor vi kunne følge med.

Efter aftensmaden, som vi spiste hjemme, tog vi til basket. Arenaen ligger i The Meadowlands, et kæmpe område, som udover Arenaen (ca. 20000 tilskuere) også omfatter The Giants Stadium (80242 tilskuere), en væddeløbsbane og et teater (0p til 9000 pladser).

Var det ikke fordi Lotte var med, havde vi nok aldrig fundet rundt i det virva af parkeringspladser, omfartsveje og afspæringer.
Vi blev ledt ind på en pakeringsplads langt fra Arenaen, og tænkte i første omgang at det var da noget fis, men heldigvis havde man sat shuttlebusser ind, så det gik.
Det er lidt overvældende at gå til basket herover. Et inferno af lyd og lys og spetakel, hvor man i perioder har svært ved at høre, hvad man selv tænker.
Kampen blev intens og spændende, og selvom The Nets førte fra første fløjt, var det en tæt kamp hele vejen igennem som blev vundet med 95-93 over Boston Celtics.