Turen går til North Bergen, New Jersey, men det meste af tiden vil nu nok blive brugt i Down Town New York City.
Vi starter hjemmefra Skærtorsdag d. 13/4-06 og er hjemme igen mandag d. 24/4-06.
Her på siden vil vi hver dag skrive lidt om det vi oplever.

18 april 2006

Tirsdag

I dag gik vi en tur ned ad det lokale strøg, Bergenline. Her habler de rigtig meget espanol. Faktisk så meget, at man nogen gange bliver i tvivl om, de overhovedet kan tale engelsk. Gaden er fyldt med små sjove butikker med alt fra kunstige negle til 2 jakkesæt for $100, fra Salvation Army til Footlocker, og bære bestemt præg af ikke at være blandt de rigeste kvartere. Det var en hyggelig tur, men da vi var kommet et godt stykke der ned af, hoppede vi på bussen til Port Authority Bus Terminal, hvor alle vores New York'er ture begynder og ender.

Vi havde ikke rigtigt noget for i dag, så vi tullede bare lidt rundt. Toby, som er kommet på benene igen efter i går, og jeg fik shoppet lidt af alt det tøj, vi ikke fik købt i går, og fik set på en masse andet.
Vi fandt også byens måske bedste burgere. Lotte havde fortalt os om dem, og hun overdrev ikke. De er gode hos Better Burger!!
Er man i New York, skal man ha' en burger, så er det her!!
Kvaliteten er bare i top, og tilmed er næsten alt økologisk og så fedtfattigt som muligt, og hvor ellers har man en børnemenu, med økologisk skummetmælk som et alternativ? Jeg tror vi kommer forbi igen inden vi skal hjem.