Turen går til North Bergen, New Jersey, men det meste af tiden vil nu nok blive brugt i Down Town New York City.
Vi starter hjemmefra Skærtorsdag d. 13/4-06 og er hjemme igen mandag d. 24/4-06.
Her på siden vil vi hver dag skrive lidt om det vi oplever.

14 april 2006

Lørdag

Spørg mig ikke, jeg har ingen anelse om, hvad der sker for dem på trappen. Jeg kender dem ikke, og er ikke i familie med dem!
Nå pyt. Jeg er i familie med dem, og kender dem særdeles godt, men jeg aner virkelig ikke, hvad pokker de laver.

I dag har vejret været fantastisk; solskinsvejr med en let brise og svalende skyer ind i mellem. Så vi valgte, at i dag skulle vi til Staten Island.
Vi tog Subway'en til Battery Park, eller det vil sige, helt derned kører togene ikke, for der er lige en Ground Zero imellem, så fra Chambers Street og ned, går der shuttelbusser. Vi valgte at gå det sidste stykke, og kom forbi Ground Zero. Det er stadig ikke rart at tænke på det, der skete den dag.
Vi talte lidt om det, og fik det lidt ud at systemet, så vi kunne komme videre. Det var rart.

Fra Battery Park tog vi over til Staten Island, gik en lille runde, og tog så tilbage til Manhattan.
For at være helt ærlig, så var det vi så af Staten Island ikke noget at skrive hjem om, så det gør jeg ikke, men det var da en dejlig tur med de orange færger.

Er man lidt sent på den, og først kommer afsted langt over middag, må man forvente at stå i kø i timevis, for at sejle med tourbådene til Frihedsgudinden og Ellis Island, og her kan Staten Island Ferries være et godt alternativ. De sejler hver halve time (om lørdagen), er gratis og sejler rimeligt tæt på Frihedsgudinden og Ellis Island, så man kan få taget de billeder der nu skal tages.

På vej hjemad gik vi igennem Chelsea ad 7th ave., fra 14th street og opad. Et dejligt kvarter, hvor tempoet er skruet betydeligt ned og hvor man kan sidde og få en bid brød og lidt at drikke på en af de mange fortovsrestauranter.
Det var nu ikke fordi vi sad så længe, for Toby havde regnet lidt på det, og var kommet frem til at han gerne ville ind i Toys på Time Sq, og købe et Legosæt, han havde forelsket sig i dagen før. Så de stakkels forældre, måtte ind i helvedes forgård endnu engang...

Dagen sluttede vi af ude i North Bergen sammen med Lotte, på en fabelagtig italiensk restaurant på hjørnet af Bergenline ave. og 79th.
Toby fik en børnepizza på størrelse med en god dansk familiepizza, og vi andre fik noget, jeg ikke lige kan huske hvad hedder, men det var noget med noget kalvekød, noget skinke, nogle løg og lidt balsamico. Med øvelse begynd!

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Følger turen meget sjovt og spændende

Men kan ikke gennemskue tidspunktet for opdatering

Her i DK 3400 sker der nada
hvis man alså ser bort fra
de øl som brygges og er klar

Pas godt på jer selv
F

17 april, 2006 05:57

 

Send en kommentar

<< Home